5x12 House

ARCNEWS

5x12 House

The project, designed by Toob Studio, is built on a surface of 5mx20m but, to respect the typical area for the "portion of the house" in Vietnam, after leaving a part of the area for the front yard and the courtyard in accordance with the planning of the city, for the house there is only an area of 5mx12m.

Due to the limited width and depth, the structure is generally developed in height. Buffer spaces have been inserted alternately between private spaces. Their shapes and positions are different between the plans. The buffer zones, in this case, play roles in public areas, where family members meet and spend time.


5x12 House
5x12 House
5x12 House
5x12 House
5x12 House
5x12 House
5x12 House
MEDIAGALLERY 7


FOR MORE INFORMATION

Toob Studio

Gammastone Architectural & Design Evolutions

GAMMASTONE AIR SYSTEM
GRES AIR
NATURAL AIR
GLASS AIR
GFRC Plus AIR
MOSAIC AIR
BRICK AIR
OTHER APPLICATIONS